Coucous salade: een salade met een bite. Is snel klaar. Ook lekker om te eten als lunch (bijvoorbeeld de volgende dag). Of als bijgerecht bij een barbecue of gourmet.
INGREDIËNTEN
4 personen
150 gram (volkoren) couscous (nog niet geweld)
3 paprika’s (verschillende kleuren)
250 gram snoeptomaten
100 gram feta
150 gram groene olijven
3 el olijfolie
1 el citroensap
Verse munt, basilicum en koriander naar smaak
Peper en zout naar smaak
BEREIDINGSWIJZE Couscoussalade
Wel de couscous zoals aangegeven op de verpakking en laat afkoelen. Snijd de paprika’s in kleine blokjes en halveer te snoeptomaten. Snij de feta in blokjes en halveer eventueel de olijven. Voeg alles toe aan de couscous en schep goed door. Meng de olijfolie en citroensap erdoor. Hak de verse kruiden in stukjes en roer door de salade. Voeg naar wens nog peper of zout toe.