Maaltijdvervanger

Soms wil het afvallen niet lukken en dan kan een maaltijdvervanger een goede start zijn. U kunt bij Diëtistenpraktijk Verhoeff ook afvallen met BIAmed maaltijdvervangers. Deze zijn tevens geschikt voor mensen met diabetes en/of hoge bloeddruk. BIAmed is alleen verkrijgbaar bij een diëtist of arts.

Laat het mij weten als u hier interesse in hebt. Dan kijken we samen of deze methode bij u past.

Waarom is BIAmed anders dan producten uit de winkel?

Eén van de succesfactoren is de regelmatige BIAmeting, waarbij o.a. vet, spieren en vocht worden gemeten. De BIAmeting meting gebeurt met een BIO impedantiemeter. Dit apparaat wordt ook gebruikt in wetenschappelijk onderzoek en is zeer nauwkeurig. De meting werkt motiverend.

Hoe ziet een dag eruit?

In de beginfase neemt u 2 maaltijdvervangers per dag (shake of reep) en 1 gewone maaltijd. Aan de hand van de BIAmeting kan de diëtist bepalen hoe deze gezonde maaltijd eruit dient te zien. U verliest gemiddeld 0,8 kilogram vet per week en de spiermassa blijft behouden. U krijgt alle voedingsstoffen binnen die u dagelijks nodig heeft. Tijdens het gebruik van de shakes leert u aan de hand van de gewone maaltijd al gezondere keuzes te maken. Dit komt van pas tijdens de vervolgfase, waarin u samen met de diëtist een voor u gezond eetpatroon leert.

En daarna?

Langzaam stapt u over naar meerdere gezonde maaltijden per dag, tot u helemaal geen maaltijdvervangers meer gebruikt. U blijft onder begeleiding van de diëtist en leert hoeveel kcal u per dag nodig heeft om op uw nieuwe gewicht te blijven. U heeft nu een gezond eetpatroon waarbij u regelmatig terug kunt komen voor een BIAmeting.

Prijzen in euro’s:

BIAstart

Twee startweken, 34 maaltijden

47,00
BIAnorm

Twee vervolgweken 28 maaltijden

38,50
BIAreep 2,00
Bolero 2,35
BIAshake 6,50

Daarnaast zijn er handige receptenboekjes verkrijgbaar. De shakes zijn in vanillesmaak verkrijgbaar.

De consulten kunnen worden ingediend bij de zorgverzekering (de eerste 180 minuten). De maaltijdvervangers kunt u per pin voldoen.