Behandeling

Veel mensen voelen zich onzeker als het over voeding gaat. “Ik eet gezond, dus waarom stuurt de huisarts mij door?” “Ik weet hoe ik gezond moet eten, maar waarom lukt het dan niet om dit uit te voeren?”

Voeding is een veel besproken onderwerp. Iedereen kent iemand die bewust met voeding bezig is.

Iedereen heeft ook een mening over voeding; onderzoekers, de buren, kennissen. Zij weten allemaal precies wat u wel en niet moet doen. En zij spreken elkaar juist vaak tegen. Daarom is het lastig om te bedenken wie u wel en niet moet geloven.

Dieet op maat

Bij Diëtistenpraktijk Verhoeff wordt een persoonlijke aanpak geboden. De adviezen worden aan de hand van uw thuis en-of werksituatie gemaakt. U kunt voor eens en voor altijd te weten komen wat voor uw lichaam het best is.

Het is mogelijk om tijdens het consult een meting te doen met een bio impedantie meter. Hierbij wordt gekeken naar de hoeveelheid vocht, vet en spieren. Tevens geeft deze meting een indicatie van de hoeveelheid kcal die het lichaam op een dag nodig heeft.

Klachtenloket Paramedici

Uw zorgverlener doet er alles aan goede zorg te verlenen en alles zorgvuldig te organiseren. Mocht u als cliënt onverhoopt toch niet tevreden zijn, dan is het belangrijk dit te bespreken.

Als dat geen oplossing biedt, kunt u een klacht indienen bij het Klachtenloket Paramedici, via www.klachtenloketparamedici.nl. Het klachtenloket is ook per mail of telefonisch bereikbaar: 030-3100929 (maandag en vrijdag tussen 9.00 en 12.30 uur) of info@klachtenloketparamedici.nl

AVG Privacyverklaring
Algemene Voorwaarden